Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین گفت: یک شرکت دانش‌بنیان در سه آزمایشگاه دانشگاه پیام نور استان در حال تولید مواد ضدعفونی مورد نیاز جامعه برای مقابله با ویروس کرونا است.

رضا رسولی شربیانی رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تعطیلی مراکز دانشگاهی به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: کانون هلال‌احمر دانشگاه پیام نور استان قزوین در حوزه مقابله با ویروس کرونا فعالیت‌هایی را در حوزه آموزش شهروندان و کمک به تیم بهداشت و درمان بیمارستان‌ها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضای این تیم به‌صورت داوطلبانه هر جایی که نیاز باشد حضور داشته و به ضدعفونی شهرها و آموزش شهروندان در هر جایی که توسط دانشگاه علوم پزشکی اعلام نیاز شود اقدام می‌کنند، آن‌ها همچنین در قالب اکیپ‌هایی از سوی هلال‌احمر استان به شهرستان‌ها اعزام می‌شوند.

رسولی شربیانی عنوان کرد: کانون هلال‌احمر دانشگاه پیام نور استان به‌صورت خودجوش با روحیه‌ای بسیجی وار بدون حق‌الزحمه در حال فعالیت است و دانشگاه نیز پشتیبان آن‌هاست و برخی از تجهیزات مورد نیاز آن‌ها را در اختیارشان قرار داده است.

این مسئول خبر داد: از چند روز پیش سه آزمایشگاه دانشگاه پیام نور را به یک شرکت دانش‌بنیان دادیم تا به تولید مواد ضدعفونی مورد نیاز جامعه برای مقابله با ویروس کرونا بپردازد.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین تصریح کرد: متولی این شرکت دانش‌بنیان فعال در آزمایشگاه دانشگاه از فارغ‌التحصیلان رشته شیمی همین دانشگاه است که مجوز لازم را از سازمان صمت و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دریافت کرده و اکنون در حال فعالیت در حوزه تولید مواد ضدعفونی‌کننده است.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه شیوع ویروس کرونا سریع است باید زنجیره تکثیر آن قطع شود که قطع این زنجیره مربوط به پرهیز از اجتماعات و ارتباطات و تماس با دیگران است.

رسولی شربیانی در پایان با تأکید بر اینکه بهترین راه همان در خانه ماندن است، خاطرنشان کرد: امیدواریم به‌زودی این ویروس ریشه‌کن شود و هم‌وطنانمان گذر از این بحران را جشن بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی تولید مواد ضد عفونی شرکت های دانش بنیان دانشگاه پیام نور استان قزوین تولید مواد ضدعفونی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۶۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند

ایتنا - بر اساس آمار و ارقامی که به‌تازگی گردآوری شده است، هفت کشور اکنون تقریبا تمام برق مورد نیازشان را از منابع انرژی تجدیدپذیر تولید می‌کنند.
آلبانی، بوتان، نپال، پاراگوئه، ایسلند، اتیوپی و جمهوری دموکراتیک کنگو بیش از ۹۹.۷ درصد برق مصرفی‌شان را با استفاده از انرژی زمین‌گرمایی، آب، خورشید یا باد تولید کرده‌اند.

علاوه بر این، داده‌های آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) و آژانس بین‌المللی انرژی تجدیدپذیر (IRENA) نشان داده است که ۴۰ کشور دیگر‌ــ از جمله ۱۱ کشور اروپایی‌ــ در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ دست‌کم ۵۰ درصد برق مصرفی‌شان را با استفاده از فناوری‌های انرژی تجدیدپذیرتولید کرده‌اند.

پروفسور مارک جیکوبسون، استاد دانشگاه استنفورد که این داده‌ها را منتشر کرده است، گفت: «ما به فناوری‌های معجزه‌‌‌آسا نیاز نداریم.»

«ما باید با برقی کردن همه چیز و تامین برق از باد، آب و خورشید (WWS)، که نسیم دریا، فوتوولتایی خورشید، برق خورشیدی متمرکز، الکتریسیته زمین‌گرمایی، برق‌آبی اندک و برق‌آبی گسترده را شامل می‌شود، انتشار کربن را متوقف کنیم.»

پروفسور جیکوبسون همچنین متذکر شد سایر کشورها مانند آلمان نیز قادرند برای بازه‌های زمانی کوتاه از برق ۱۰۰ درصد تولیدشده از منابع تجدیدپذیر استفاده کنند.

آماری که آژانس بین‌المللی انرژی در ژانویه سال جاری منتشر کرد نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۲، بریتانیا ۴۱.۵ درصد برق مورد نیازش را از منابع تجدیدپذیر تولید کرد‌ــ که ۱۰.۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت.

در اسکاتلند، فناوری‌های انرژی تجدیدپذیر معادل ۱۱۳ درصد مجموع برق مصرفی کشور در سال ۲۰۲۲ را تولید کردند.

کلر مک، مدیرعامل اسکاتیش رینیوبلز (Scottish Renewables)، آن زمان گفت: «این ارقام رکوردشکن نقطه عطف مهمی در مسیر اسکاتلند به سوی انتشار کربن صفر محسوب می‌شود، و پتانسیل عظیم منابع انرژی تجدیدپذیر ما در سطح جهانی را به‌روشنی نشان می‌دهد.»

در حالی که تولید برق اسکاتلند در قبضه انرژی باد است، پژوهشگران پیش‌بینی می‌کنند که انرژی خورشیدی در دهه‌های آتی انرژی غالب در تامین برق جهان خواهد بود. 

در سال‌های اخیر با افزایش میزان بهره‌وری سلول‌های خورشیدی، که در اصل با به‌اصطلاح «ماده معجزه‌آسای» پروسکایت ارتقا پیدا کرد، پیشرفت‌های قابل‌ملاحظه‌ای صورت گرفته است.

هزینه‌های تجاری نیز کاهش پیدا کرده است، که سبب شد دانشمندان دانشگاه اکستر و کالج دانشگاهی لندن سال گذشته مدعی شوند که انرژی خورشیدی به «نقطه اوج بازگشت‌ناپذیری» رسیده است که آن را به منبع اصلی انرژی جهان تا سال ۲۰۵۰ تبدیل خواهد کرد.

بر اساس یافته‌های مقاله این پژوهشگران در سال ۲۰۲۳، که در نشریه نیچر کامیونیکیشنز (Nature Communications) منتشر شد، پیشرفت‌های فناوری و اقتصادی به این معنی است که گذار به انرژی پاک فقط دست‌یافتنی نیست، بلکه اجتناب‌ناپذیر است.

پژوهشگران در این تحقیق نوشتند: «به‌دلیل مسیر فناوری که سیاست پیشین باز کرد، نقطه اوج خورشیدی بازگشت‌‌ناپذیر ممکن است گذشته باشد، مرحله‌ای که انرژی خورشیدی، بدون سیاست‌های اقلیمی بیشتر، به‌تدریج بر بازار انرژی جهانی غلبه می‌کند.»

«انرژی خورشید در دسترس‌ترین منبع انرژی موجود روی کره زمین است، و در چرخه‌ای از سرمایه‌گذاری‌های فزاینده، جذابیت اقتصادی‌اش به‌سرعت رو به افزایش است.»

دیگر خبرها

  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • دستگاه پرکن مایعات چیست و چند نوع هستند
  • کاهش ۶۰ درصدی مصرف ازن با بهره‌گیری از سامانه نانو حباب در فرایند تصفیه آب
  • روزی برای قدردانی از سربازان عرصه تولید در تاکستان+ فیلم